miercuri, 1 octombrie 2008

Souvenirs...souvenirs...:)






De ce dupa fiecare vacanta ramanem timp indelungat cu gustul dulceag al zilelor cu soare in care nu faceam nimic.. daruiam doar soarelui o parte din nuditatea noastra inocenta, ne stingeam setea cu cate un cocktail de fructe, ne stingeam trupurile cu apa sarata a marii, zambeam...si timpul trecea, parea transparent in fata adevaratelor provocari ale vietii. Aveam timp pentru noi, mai mult decat aveam nevoie, ne lasam purtate de valul fierbinte al serii...era magic! M-as mai intoarce de o mie de ori in timp, daca as putea sa retraiesc acele clipe...si nu pentru ca acum nu as fi fericita...e doar altfel, e cu totul altceva...
Well...fetelor! Recunosc! Nimic nu se compara cu o vacanta impreuna! Sau cu serile noastre in pijama cand nu facem nimic decat sa povestim pana dimineata din trecut si viitor, cu un pahar de vin in mana, nostalgice... :) O sa imi fie dor...adica imi e deja :)
Vestea cea buna e ca Sorina o sa isi faca masterul in Franta si a ajuns azi la Nice ! Si o sa ramana ceva timp...:) Ma bucur tare...abia astept sa merg sa o vad!
O seara buna !