joi, 12 ianuarie 2012

un mare offfff

Bruxelles-ul, teoretic nu ar trebui sa fie deprimant...dar practic, va zic eu - uneori este ! Si stiti de ce? Pentru ca aici vedem soarele intr-o dimineata. Si atat. O dimineata la o luna, sau doua...In restul orelor ne zbatem intr-o semi-bezna ciudata, de parca sta sa ploua sau culmea - chiar ploua! 
Vrei si tu ca tot omul cateva minute pe zi sa-ti mai desprinzi ochii din monitorul asta obositor si-atunci iti indrepti privirea spre fereastra, dar ce sa vezi? Te apuca si mai tare groaza, e abia 14h si ai impresia ca trebuia sa fii deja in pat de vreo cateva ore...
Stiu ca nu le putem avea pe toate, dar acum - acum-acum - as da orice pentru putin soare ! Orice! 
Ah, si ii invidiez - recunosc - pe toti oamenii care au ales sa traiasca in locuri calde si indepartate - cu riscul de a trai mai simplu si mai frumos. 
Am nevoie de mai mult curaj - stiu. 

2 comentarii:

Bia spunea...

Am o o fosta colega de liceu care sta acum in Namur si lipsa soarelui este singurul lucru de care se plange. Dar tu poti oricand sa dai cu ochii pe pozele de la Montpellier, nu? Hai, curaj :)

Nicole spunea...

nu numai ca pot, dar am si facut treaba asta acum cateva zile...cred ca asta m-a deprimat mai tare. si recunosc, de Montpellier nu are cum sa nu iti fie dor ! ............. offff