luni, 14 noiembrie 2011

Despre Catalin. Catalin Ivan.



Saptamana trecuta m-am dus pana la biblioteca din Parlament si cand sa ies din cladire, pe cine vad? Pe Catalin! Care Catalin? Pai Catalin Ivan. M-am oprit sa il salut si sa vad ce mai face, cu el ai mereu sentimentul ca iti vezi un vechi prieten. Adica e relaxat, modest si cu o latura umana rar intalnita in randul oamenilor politici.
Stiu, poate multi nu ati auzit de el sau daca ati auzit probabil prea putin - in general in mass-media in Romania ajung exact mondenitatile, nicidecum informatiile importante referitoare la activitati pe care le au europarlamentarii nostri de valoare in cadrul Comisiilor din care fac parte - Catalin fiind unul dintre ei.

Pentru mine el e exact genul de om de care avem nevoie in politica romaneasca: e tanar, destept, implicat, isi doreste schimbare in bine si are charisma. E aproape de oameni si simti treaba asta din prima clipa in care faci cunostinta cu el. E asa cum ar trebui sa fie multi in sfera din care face parte.

Daca va intrebati ce m-a facut sa scriu despre el...ei bine, cred ca atitudinea lui. Ah, si faptul ca inainte de toate e un Om foarte misto !

Niciun comentariu: